Mantelzorgcompliment 2021

Staat u bij de gemeente Molenlanden geregistreerd als mantelzorger en bent u 18 jaar of ouder? Dan ontvangt u een ‘mantelzorgcompliment’. Dat is een geldbedrag waarmee de gemeente u bedankt voor uw inzet. Het bedrag wordt in de eerste helft van december 2021 aan u overgemaakt. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.

 

Bent u nog niet geregistreerd als mantelzorger?

Maar zorgt u wel langdurig voor familie, vrienden of buren vanwege ziekte, beperking of ouderdom? En woont deze zorgvrager in Molenlanden? Dan kunt u zich laten registreren als mantelzorger. Als u dit vóór 12 november a.s. doet en u bent 18 jaar of ouder, dan ontvangt u het mantelzorgcompliment in 2021. Jonge mantelzorgers kunnen zich ook laten registreren. Zij ontvangen een cadeaubon.

 

Hoe kunt u zich registreren?

U kunt het registratieformulier invullen op https://www.welzijnmolenlanden.nl/steunpunt-mantelzorgpunt-molenlanden/registreren-als-mantelzorger/. Is het voor u echt niet mogelijk om het registratieformulier in te vullen via de website? Dan kunt u ook een registratieformulier opvragen. Dit kan via het telefoonnummer van het Steunpunt Mantelzorg Molenlanden, 085-0066089.

 

Heeft u vragen?
Wilt u meer weten over het compliment of over mantelzorg in het algemeen? Dan horen wij dit graag. U kunt contact opnemen met:

  • Stichting Welzijn Molenlanden via e-mail: info@welzijnmolenlanden.nl (bij voorkeur) .
  • Steunpunt Mantelzorg Molenlanden via telefoonnummer 085-0066089 (ma-vr 9.00 – 16:30 uur).