Jong Molenlanden is onderdeel van Stichting Welzijn Molenlanden. We zijn een klein team jongerenwerkers met een grote passie: een bijdrage leveren aan de toekomst van jongeren.

Houd jij van persoonlijke contacten, korte lijnen en een open, eerlijke sfeer? Dan voel je je bij ons snel thuis.

 

Wij zoeken een Jongerenwerker voor  24 uur per week

Die jongeren verder wil helpen

 

Je nieuwe baan

Je vindt het geweldig om jongeren te motiveren het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot betrokken, actieve en zelfstandige volwassenen. Preventie vinden we heel belangrijk. Jij speelt een prominente rol bij het voorkomen van problemen zoals schooluitval, overlast, uitsluiting en groepsdruk.

In deze ‘buitenbaan’ neem je zelf het initiatief om jongeren te bereiken. Op straat, bij en met scholen en op plaatsen waar jongeren zich ophouden. Je legt makkelijk contact, spreekt hun taal en begrijpt hun gevoelens, behoeften, gedrag en omgeving. Ook ben je handig met social media en is dat een van de kanalen, waarop je met jongeren communiceert.

Molenlanden bestaat uit 20 kernen. Elke kern heeft zijn eigen cultuur en kent zijn eigen uitdagingen. Dit betekent voor jou veel afwisseling en uitdaging. Ook krijg je de ruimte om de ‘dingen’ te doen die je nodig vindt. Je bent creatief, bijvoorbeeld in het bedenken van activiteiten.

 

Dit ben jij

Je hebt een MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde sociale opleiding. Je bent oprecht gedreven om jongeren verder te helpen. Met veel plezier ga je zelfstandig aan de slag, maar je weet je ook goed te verbinden met collega’s en partners in Molenlanden. Dat je onregelmatig werkt, vind je prima. Je ziet eigenlijk nooit beren op de weg, want je denkt in mogelijkheden en kansen. Ons hechte team werkt exclusief voor gemeente Molenlanden. Je hebt een auto, motor of scooter, want Molenlanden is een uitgebreid werkgebied.

 

Aanbod

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal (MBO niveau 4/HBO), €3.279/3.864 bruto (schaal 6/8) bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast hebben wij secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals Het IKB is per maand bij een fulltime dienstverband minimaal 18,81 procent van het salaris bij de hoogste salarisschalen en maximaal 21,81 procent van het salaris bij de laagste salarisschaal. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Het behoort tot de mogelijkheden dat deze overeenkomst wordt verlengd.

 

Meer informatie?

Bel voor meer informatie met Marlous Fieret, 06-38067170 of kijk op jongmolenlanden.nl. Mail je sollicitatiebrief en CV naar marlousfieret@welzijnmolenlanden.nl Solliciteren kan tot 7 december 2021. De eerste gesprekken vinden plaats op 9 december.