Gratis online trainingen

In je eigen tijd, tempo en op je eigen plek

Interactief leren in je eigen tijd, tempo en op je eigen plek? Dat kan door middel van e-learning!

Vrijwilligers Aan Zet
Door diverse organisaties zijn e-learning trainingen ontwikkeld, die je kunt volgen als vrijwilliger of wanneer je vrijwilligerswerk coördineert. Wanneer je vrijwilliger bent of wanneer je met vrijwilligers werkt, kun je baat hebben bij 1 of meer van de volgende 18 gratis e-learning trainingen. Klik hier om te starten.

Samen dementievriendelijk
Met deze gratis online trainingen vergroot je jouw kennis over dementie en leer je vaardigheden in de omgang met iemand met dementie. Zo steun je een dementievriendelijk Nederland. Klik hier om te starten.

Vrijwilligers vinden en binden

Vrijwilligersorganisatie verdiepen zich met deze gratis online cursus in het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Na afloop ontvang je een persoonlijk plan van aanpak voor jouw organisatie. Klik hier om te starten.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IAV)
Met deze gratis online cursus kunnen vrijwilligers het IVA certificaat voor barvrijwilligers behalen. Doe de cursus, maak de toets en je ontvangt het IVA-certificaat direct in je mailbox. Klik hier om te starten.

Polarisatie herkennen, aanpakken en voorkomen
Hoe kunnen professionals en beleidsmakers polarisatie in de wijk tegengaan? In deze training leer je dit te herkennen, aan te pakken en te voorkomen. Klik hier om te starten.