Week van de jonge mantelzorger

Van 1 tot en met 7 juni is het de week van de jonge mantelzorger. Veel jongeren groeien op met iemand in de omgeving, voor wie zij zorgdragen. Deze jongeren die meer (zorg)taken hebben dan leeftijdsgenootjes staan binnenkort in de aandacht. Het Steunpunt Mantelzorg Molenlanden organiseert samen met Jong Molenlanden activiteiten speciaal voor jonge mantelzorgers!

Inloop jonge mantelzorgers in het Noorderhuis

Op 2 juni is er een inloop voor alle jonge mantelzorgers op locatie in het Noorderhuis in Noordeloos. Samen komen mag! (Graag zelfs!) Wij regelen wat lekkers en zorgen voor een leuk programma! Ontmoet andere jonge mantelzorgers, wissel ervaringen uit en geniet van een gezellige middag. Je krijgt ten slotte een klein cadeautje mee! Kent u jonge mantelzorgers? Op onze social media kunnen zij ons volgen om up to date te blijven van ons aanbod in de week van de jonge mantelzorger!

Webinar Mantelouders: Voor ouders met Brusjes

Dit webinar, in thema van de week van de jonge mantelzorger, is voor alle ouders met ‘brusjes’. De term ‘brusje’ wordt gebruikt voor kinderen met een broer(tje) of zus(je) die extra zorg vraagt, bijvoorbeeld door een chronische beperking. In dit webinar gaan in we in gesprek om praktische tips te verzamelen en te kijken hoe de jonge mantelzorger in de aandacht kan worden gezet.

Waar: Online op de Instagram van Jong Molenlanden

Wanneer: Donderdag 3 juni

Tijd: 19.30 – 21.30

Deelname is gratis. Technische support via of vragen? E: info@welzijnmolenlanden.nl T: 06-34544637

Online in gesprek!

Op vrijdag 4 juni zijn we online beschikbaar en gaan we in gesprek met jonge mantelzorgers!

Houd onze social media in de gaten!