In de week van de mantelzorg hebben we vele mantelzorgers het mantelzorgdagboek cadeau kunnen doen. Dit was mogelijk dankzij de financiële ondersteuning van Kringloop Graafstroom in Goudriaan. Het dagboek helpt bij het overzicht bewaren en plannen en geeft tips en ruimte voor creativiteit (https://www.dagboekvandemantelzorger.nl/). Kortom, het dagboek helpt mantelzorgers om goed voor zichzelf te zorgen in de hectiek van alledag.

De reacties waren zo positief, dat we het graag een vervolg willen geven. In samenwerking met Rabobank Lek en Waard kunnen we het mantelzorgdagboek aan meer (geregistreerde) mantelzorgers aanbieden. Wilt u een dagboek ontvangen? Mail dan uw gegevens (naam, adres, geboortedatum) voor 16 december naar info@welzijnmolenlanden.nl. Wij zorgen er voor dat dit cadeau voor de kerstdagen bij u binnen is!

Ook voor jonge mantelzorgers bieden wij graag een kerstpresentje. Jonge mantelzorgers mogen het mantelzorgdagboek aanvragen, maar kunnen ook kiezen voor een cadeau tasje voor jonge mantelzorgers.

Het presentje kan worden aangevraagd door voor 16 december een mail te sturen naar info@welzijnmolenlanden.nl met naam, adres en geboortedatum. Wij komen dit presentje op 21 december bij u afgeven.

Wij wensen alle mantelzorgers een fijne kerst!