Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

Op woensdagochtend 12 mei 2021 hopen we in Gorinchem te kunnen starten met een groep voor vrouwen die een partner hebben met (mogelijk) autisme.

Als autisme een rol speelt in je relatie kan dit ingewikkeld en verwarrend zijn. Hoe ga je hiermee om? Hoe steun je je partner en zorg je goed voor jezelf?

U leert in deze cursus meer over autisme. U krijgt inzicht in de problemen die hiermee gepaard kunnen gaan en de gevolgen hiervan op uw relatie. U leert omgaan met bepaalde gevoelens en krijgt handvatten aangereikt om begrip te vergroten en de communicatie te verbeteren. We zien vaak dat het een verademing kan zijn om herkenning en erkenning te vinden in een groep met vrouwen die hetzelfde ervaren.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De bijeenkomsten zijn in principe om de week, met uitzondering van de zomervakantie. Een volledige cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten. Wilt u meedoen, maar komt het tijdstip u niet goed uit? Ook dan kunt u contact opnemen. Mogelijk start er later in het jaar een extra groep.

Aanmelden kan door te mailen naar Christien Regeer: Christien.Regeer@meevivenz.nl (sociaal team Molenlanden). Lukt mailen niet? Dan kunt u ook bellen: 06 – 50 29 86 25.