Ben jij een bruggenbouwer, innovatief en ondernemend en ben jij in staat om bestaande initiatieven en projecten aan elkaar te verbinden? Wil jij met ons werken aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen en meetelt? Dan is de functie coördinator welzijnswerk bij onze stichting iets voor jou!

De gemeente Molenlanden, die per januari 2019 een samenvoeging is van de gemeente Molenwaard en Giessenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met 20 kernen, gelegen in een prachtig gebied. De eveneens nieuwe welzijnsstichting is een ondersteunende  sociale netwerkorganisatie die aansluit op welzijn nieuwe stijl en die een verbindende en vernieuwende rol heeft tussen de bestaande vrijwilligersorganisaties en welzijnspartijen. Ook heeft de stichting nauwe banden met het sociaal team.

WAT GA JE DOEN?

Als coördinator ben je zowel operationeel als tactisch en strategisch actief. Je zorgt voor de aansturing van de dagelijkse gang van zaken en de aansturing van de welzijnswerkers. Je vertaalt de praktijk naar beleid en omgekeerd. Je bent actief in het relatiebeheer. Je bent een verbindende schakel. Stelt het jaarplan op en evalueert de voortgang. Maandelijks heb je contact met het bestuur over de voortgang. Het bestuur fungeert als sparringspartner. 

 

DIT BEN JIJ:
Wij zijn op zoek naar een enthousiast en maatschappelijk betrokken persoon met een relevant HBO-diploma of bewezen kennis en ervaring op minimaal HBO-niveau. Je bent een sterke netwerker, zichtbaar, ondernemend en vernieuwend. Je bent van nature een verbindende persoonlijkheid die gemakkelijk schakelt tussen verschillende partijen en inspeelt op veranderingen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een hands-on mentaliteit en bent omgevingssensitief. Je kunt mensen aansturen en motiveren. Je hebt visie op sociaal werk, pikt signalen op uit de samenleving, weet dit om te zetten in nieuw beleid en adviseert pro-actief bestuur en gemeente hierover. Het hebben van affiniteit met de gemeente Molenlanden is een pré.

 

HET AANBOD:
Wanneer je de welzijnsstichting komt versterken, betekent dit voor jou een zelfstandige functie in het hart van het sociale domein met veel ruimte voor eigen initiatief. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk (Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening), Salarisschaal 10. Het betreft een contract van 24 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

SOLLICITEREN EN INFORMATIE:
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Mariëlle Hornstra: mariellehornstra@welzijnmolenlanden.nl  (tel. 06-81503565). Is jouw interesse gewekt? Mail jouw cv en motivatie voor 8 oktober 2019. De gesprekken vinden in overleg plaats in week 42.